Végre egy ház, ami úgy gondolkodik ahogy mi. Gondoskodik rólunk az évszakok, időjárás, életstílusunk alapján. Az igazán intelligens ház a legtöbb feladatot elvégzi maga a biztonság, kényelem és spórolás terén maximális vezérelhetőség mellett.

A Loxone megoldást kínál az intelligens ház minden funkciójára. Tökéletes összhangban van az összes komponensével. Tanul, ért és képes az együttműködésre a mért adatok alapján. Ennek az együttműködésnek köszönhetően a házban kompromisszum mentesen működik miden.


Okos ház funkciói

Világítás

Az intelligens világításnak köszönhetően mindig megfelelő fényviszonyok lesznek otthonában.

Árnyékolás

Redőnyök és árnyékolók tökéletesen vezérelhetőek a Loxone segítségével. Ezzel védelmet biztosítva nyáron a hőség, télen a hőveszteség ellen.

Fűtés és klimatizáció

Élvezzék a tökéletes hőmérsékletet minden helységben felesleges kiadások nélkül. A Loxone tökéletes összhangban fogja irányítani a fűtést és a klimatizációt az árnyékolással együtt.

Multiroom audio

A Multiroom Audio segítségével minden helységben lehetséges ugyanazt vagy más zenét hallgatni. Könnyebben, mint bármikor máskor ezelőtt. A csengő és riasztó is figyelmeztethet ezen a rendszeren keresztül.

Energia

A Loxonnal biztosak lehetünk abban, hogy az energia maximálisan effektíven van felhasználva.

Biztonság

Biztonság terén is támaszkodhatunk a Loxonra. Betörés, tűz, vízszivárgás, gázszivárgás, időjárási viszontagságok, magánélet.

Beléptető rendszer

Tervezze meg saját beléptető rendszerét. Video kaputelefon, NFC kulcstartó, ideiglenes beléptető kódok és sok más lehetőséggel.

Szauna

Élvezze a tökéletes otthoni wellnesst a szauna távoli irányításával, ami magába foglalja a fények és hangok vezérlését is. Ne várjon semmire, legyen több ideje a pihenésre.

Szellőztetés

Az intelligens szellőztetés, rekuperáció páratartalom és széndioxid szint alapján lehetővé teszi, hogy a legjobb minőségű levegőben tartózkodjon egész nap az otthonában.